24 грудня 2019 | Фоміна Віра

Яскравих зустрічей, безмежного натхнення та процвітання!

Дорога шкільна родина НАШОЇ ПЕРШОЇ!

Дякую усім вам за насичене, наповнене світлими гарними подіями шкільне життя 2019 року! Так багато хочеться сказати, щоб іще і іще раз переконатися у тому, що школа - це ціла планета, це місце вдалих спроб реалізації мрій та інновацій. Ми змогли, як зажди, триматися один одного, радіти успіхам, приймати виклики долі. Дякую нашим дітям, які примножили здобутки, були активними, розумними та успішними.  Тридцять дев'ять перемог в олімпіадах, тринадцять кращих робіт на захисті МАН, призові місця у творчих конкурсах та спортивних змаганнях. Наші команди кращі в області на іграх «СооlGames”, у турнірі з фінансової грамотності, наша учитель СкубенкоТ.М. переможець обласного конкурсу «Учитель року», кращі на міському етапі  Яхненко Л.І. та Тарасенко М.В., наша творча група  призер проекту «Змінимо Смілу на краще», ми надійні та віддані у дружбі (садочок «Чебурашка», ПРАТ «Сміламаш», Яремчанська школа №1).

Дякую колегам, які вносять все нові і нові ідеї в шкільне життя, готові експериментувати і вести за собою дітей до нових відкриттів, відчуттів та граней непізнаного: Силці Н.А., Хлівній Н.В., Кагамлик І.Г., Подрушняк Л.І., Левченку А.М., Демиденко Н.В., Палієвій С.І., Фоміній В.О., Мехеді В.М. та ін.

Дякую батькам наших дітей за надійне плече та правильне розуміння  непростих питань організації освітнього процесу, виховання дітей та покращання матеріально-технічної бази закладу.

Настають  чарівні і казкові свята. Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим!  З новими починаннями й новими успіхами. Бажаю новорічної радості і непередбачуваного дива, чарівної історії і яскравих, веселих моментів. Нехай Новий рік подарує світлу надію і великі сили, виконає всі добрі бажання і принесе щастя у наш шкільний дім, у кожну нашу домівку.

Нехай у Новому році життя грає всіма фарбами, як конфеті, збуваються мрії, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей, вражень і хороших подій.

Нехай наступний рік буде щедрим на безмежне натхнення, яскраві успіхи, приємний смак перемог та дарує процвітання Нашій Першій, злагоду і здоров’я усім, хто є частинкою нашої сім’ї!

                                                                З любов’ю директор школи І.Б.Гайдай


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.