13 червня 2018 | Бондаренко Вадим

Кідландія – місто для дітей


Саме в дитинстві, коли так хочеться вирости, дорослий світ сприймається як найбажаніша казка. Адже там можна самостійно планувати своє життя, займатися улюбленими і цікавими справами.

Ось і учні 4-х класів 12 червня 2018 року відвідали Кідландію – місто для дітей і тільки для дітей,  в столиці нашої держави.  Вони змогли відчути себе дорослими, гралися та веселилися, паралельно отримуючи знання і навички, які знадобляться їм у реальному житті.

Дитячий парк професій «Кідландія» – це справжня країна для дітей, зі своїми законами та правилами, власною економікою й грошовою одиницею - ландами. Потрапивши до Кідландії, діти зрозуміли й відчули на собі, як працює економіка в дорослому світі. Вони відвідали «робочі» станції, де заробляли ланди, а в інших «розважальних», вчилися їх витрачати.

50 ігрових станцій Кідландії – від пожежної частини до школи мистецтв, від школи піци до салону краси, – більш ніж 100 професій – від лікаря до пілота, від фотооператора до автогонщика. Таке розмаїття допомогло нашим дітям розширити світогляд, розкрити свій талант, а можливо – знайти свій майбутній фах та улюблену справу.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.

1 коментар

6 листопада 2018
Анна

Дуже круте місце для дітей будь якого віку. Все продумано до дрібниць. Дочці 8 років, тільки цей парк тепер подобається. Всі свята ми тут)