6 вересня 2021 | Фоміна Віра

«Увага! Діти на дорозі!»

Маємо за мету, щоб кожна дитина нашого закладу почувала себе у безпеці, знала як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. І, сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.
З 01.09 по 03.09 2021 року в школі пройшов Тиждень безпеки руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму.
У рамках Тижня були проведені різноманітні тематичні заходи відповідно до розробленого плану: Єдиний національний урок "Безпечна країна" (1-11 класи),
мультхвилинки «Безпека нашого життя»(1-4 класи), конкурс колажів «Ми за безпеку дорожнього руху!»(2-11 класи), шоу-вікторина «Мій друг – дорожній рух» для 1-3 класів, практичне заняття для учнів групи продовженого дня «Ми - свідомі пішоходи!»
Закликаємо усіх учасників дорожнього руху бути свідомими і дотримуватись правил дорожнього руху!
Бережіть своє життя!!!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.