18 жовтня 2015 | Фоміна Віра

День самоврядування

15 жовтня 2015 року в нашій школі відбувся День учнівського самоврядування. У проведенні цьому дня взяли участь учні 9-11-х класів та шкільний учком.

Старшокласники мали можливість попробувати себе в ролі педагогів, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем. Робочий день розпочався з наради в кабінеті директора. Гайдай Інна Борисівна привітала старшокласників із Днем самоврядування та побажала всім успіхів. Нараду продовжила Бритик Євгенія, голова учнівського комітету, яка виконувала обов'язки директора школи. Женя ознайомила представників самоврядування із планом дня.

Весь навчальний процес школи в цей день проходив під чітким контролем адміністрації школи. І для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням. Самостійно складали конспекти уроків, підбирали цікавий матеріал. Отже, «майбутні вчителі» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків.

Усі з великим нетерпінням чекали цього дня та хвилювалися. Але, як потім з’ясувалося, хвилюватися було нічого. Учні 9-11 класів були задоволені проведенням уроків, вони могли ставити оцінки, як потім сказали, були вони лише позитивними, з цікавістю до цього поставилися і учні 5-11 класів, які уважно слухали матеріал від таких незвичних вчителів. Уроки сподобалися, бо все проходило цікаво і захоплююче.

Після закінчення 4 уроку всі отримали запрошуються на квест, в якому брали участь вчителі та учні, що їх заміняли.

Завершився День самоврядування в школі підсумковою нарадою керівників та лідерів учнівського самоврядування, під час якої старшокласники та вчителі поділилися враженнями про захід, обговорили результати своєї діяльності.

День самоврядування запам'ятається вчителям і учням школи як один з найбільш яскравих і красивих днів нашого шкільного життя, а ця традиція збережеться на роки!

Назаренко Марія, учениця 9-б класу

3oH1Pqxk6V4 5D5Gol6dDlE CEKa1mYFbCE KPBh4fHBm6k RFsZHjqxVXg shSIVLu_LRI


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.