21 листопада 2014 | Фоміна Віра

Тарасовими шляхами

IMG_0507

2014 рік – визначний рік у житті країни – рік Тараса Шевченка.

Упродовж цього періоду проводилися заходи на вшанування пам’яті Великого Кобзаря. Зокрема, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації разом із Черкаською обласною організацією Національної Спілки письменників України було проведено конкурс «Тарасовими шляхами», який передбачає популяризацію творчої спадщини поета, утвердження його духовних заповідей .

У конкурсі взяли участь 144 юних поети області. Із числа смілян переможцями стали 9 учнів у різних вікових категоріях, у тому числі у 5 поезій учениці 6-А класу Смілянської ЗОШ №1 Горицької Вероніки. Твори юних поетів міста ввійшли до збірки «Тарасовими шляхами».

І ось 20 листопада 2014 року під час засідання молодіжного активу міста переможцям обласного конкурсу було вручено ці збірочки.

- Ми, автори творів, читали свої свої поезії на зібранні, ділилися думками, мріями. Ставши переможцем у віковій категорії (7-11 років), я відчуваю гордість від того, що і моє слово стало частиною великої справи – об’єднання нашого суспільства, - ділиться думками Горицька Вероніка.xx71ZfglDeU

3sznWx5qSxU


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.