19 лютого 2015 | Фоміна Віра

«КОЛОСОК» збирає друзів

2222221 листопада в Нашій перші відбувся Міжнародний природничий конкурс «Колосок осінній – 2014». Учні Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1  щорічно беруть участь у цьому конкурсі та отримують Золотий та Срібний сертифікати – найвищі нагороди конкурсу.

В конкурсі взяли участь  102 учасники, у них   58 учнів отримали найвищі нагороди конкурсу – сертифікат «Золотий колосок». Сертифікат «Срібний колосок» отримали   44учні.

Сертифікатом «Активний клас» нагороджені учні 7- А класу, які вибороли:  10 сертифікатів «Золотий колосок

За інформацією стосовно конкурсу звертайтесь на сайт Kolosok.oro.ua та до вчителів біології Цапенко А.І. та Демиденко Н.В.

Вітаємо всіх переможців та учасників конкурсу і запрошуємо всіх учнів до участі у другому етапіМіжнародногоприродничогоінтерактивного конкурсу „КОЛОСОК”, якійвідбудеться 24 квітня 2015 року. Тематика конкурсу: «Найкращийчитач „Колоска” і „Колосочка”», «Астронім», «Топоніми», «Твоя екооселя», «Школа виживання». До участізапрошуютьсяучні 1–11 класів.
Інформація про проведення конкурсу та матеріали для підготовкивисвітлені в мережіІнтернет на сайті www.kolosok.lviv.ua11111

 

 


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.