8 червня 2017 | Фоміна Віра

Екскурсія до військової частини

Особливу увагу ми приділяємо військово-патріотичному вихованню школярів, проводячи різноманітні тематичні класні години, зустрічі з ветеранами Другої світової війни, воїнами-афганцями, учасниками АТО. З багатьма відомими людьми вже ми познайомилися, чимало розповідей почули…

Однак правду мовить українське прислів’я "Краще раз побачити, ніж сто разів почути".

Учні 6-Б класу мали нагоду відвідати Смілянську військову частину. Нас гостинно зустрів начальник військової частини Жук Володимир Павлович. Доступно й цікаво розповів про важливість даного стратегічного об’єкту, особливості служби в Збройних Силах України. Ознайомив нас із скромним армійським побутом, показав солдатську їдальню з незвичайним інтер’єром.

Однак, найбільше нам сподобалося,  особливо хлопцям, розбирати і збирати справжнісінький автомат Калашникова. Хоч руки й тремтіли, але ми виконали завдання й отримали схвальні  відгуки від солдатів, які були нашими інструкторами.

Побувавши у військовій частині, ми, шестикласники, краще усвідомили, що служба в армії – це почесна й необхідна справа, яку, можливо, у недалекому майбутньому доведеться й нам  виконувати.

Сьогодні ж ми щиро дякуємо Жуку Володимиру Павловичу й солдатам  не лише за цікаву екскурсію, а й за те, що вони охороняють небо  України  й дбають про наше дитинство без війни.

Дякуємо вам, солдати України!

Редколегія 6-Б класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.