6 грудня 2019 | Фоміна Віра

Гості з м.Яремче

За вікном грудень – зимно, холодно, сніжно, але тільки не в Нашій Першій. У школі тепло, затишно і по особливому сонячно, тому що до нас знову завітали наші друзі з Яремче, а саме учні 8-А класу. У фоє школи їх гостинно зустрічала директор Інна Борисівна та учні нашого 8-А класу разом з класним керівником  Палієвою С.І.  Бажання пізнавати щось нове, навчатися, розкривати власний творчий потенціал, спілкуватися – завжди об’єднує нас на початку будь якої спільної справи. Над реалізацією проєкта працювала команда однодумців – професіоналів.

Бойко О.Л., Орловська Т.О. організовували подорожі Черкащиною для делегації з Яремче: дуб Залізняка, Суботів, резиденція Б.Хмельницького в Чигирині, Чернеча гора, Черкаси – залишаться теплим приємним спогадом для учнів. Сучасний  динамічний тренінг у рамках Міжнародного освітнього проекту Go Camp провела Хлівна Н.В.  Берегти навколишнє середовище , сортувати сміття школярі  вчилися на уроці «Освіта для сталого розвитку», який вміло провела Демиденко Н.В. «Рух – це життя» з таким гаслом учні двох шкіл та Левченком А.М. провели «крутий» урок фізичної культури Cool Games. Учасники проєкту разом з Яхненко Л.І., Мехедою В.М.  підготували вітальний концерт для військових до Дня Збройних Сил України. Будувати, програмувати учні вчилися на занятті шкільного гуртка з робототехніки під керівництвом Фоміної В.О. та Величко О.О. Окрема подяка виноситься учням, батькам 8-А класу та класному керівнику Палієвій С.І. за організацію цікавого дозвілля та тісну співпрацю з яремчанами.

Неймовірні враження позаду, тепло на душі назавжди, а дружба та співпраця, лише набирає обертів.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.