22 грудня 2014 | Фоміна Віра

Наукова діяльність у школі

^518754CED1D41282C12B6A0D0C0057F64CD23B997EA8BD09AA^pimgpsh_fullsize_distrКожного навчального року найкращі, найуспішніші учні школи мають змогу випробувати свої знання на предметних олімпіадах та конкурсах. Ця осінь та зима не стали винятком, і в цілому наш навчальний заклад здобув досить велику кількість призових місць. Але одразу після завершення олімпіад  наше місто організовує захист науково-дослідницьких робіт МАН. Учні обирають тему, досліджують її і презентують власні напрацювання, таким чином роблячи свій внесок у науку та культуру. Але для учнів нашої школи випробування починається вже в рідних стінах, тому 18 грудня і було проведено шкільний етап захисту наукових робіт, в якому взяли участь 11 науковців, які представили свої роботи в різних галузях науки: історія, інформатика, біологія, екологія, географія, cвітова література, українська мова та література та ін. Учні досить переконливо аргументували актуальність та практичне значення своєї роботи, що робить її цікавою для інших.
Тож колектив школи №1 хоче побажати успіхів юним науковцям, що незабаром представлять свою роботу вже на рівні міста, будьте впевненими у своїх силах і все буде добре!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.