23 грудня 2014 | Фоміна Віра

“Мобінг” у виконанні соціально-психологічного театру

Image022 Image021 Image020

Важливе місце у вихованні особистості належить інноваційним формам роботи, однією з яких є діяльність соціально - психологічного театру. Соціально – психологічний театр є одним із способів самопрезентації, самовияву та самоактуалізації учнів. Театр дає глядачу шанс за допомогою творчого діалогу з однолітками – акторами осмислити ставлення дітей до оточення, соціальних подій, фактів і всього того, що є для підлітків вагомим, значущим, цінним.

16 грудня 2014 року знову наш талановитий склад акторів продемонстрував неперевершену гру емоцій, почуттів. Обрана тема - «Мобінг» - була насправді актуальною для сучасного суспільства .Актори вдало висвітлили не лише саму проблему , але і продемонстрували глядачам шляхи її вирішення. Четвертий рік поспіль соціально – психологічний театр « Нове життя» отримує номінацію « Переможець фестивалю». Кожен учасник театру розуміє, яку важливу справу ми робимо для психологічного здоров’я і комфорту кожного , хто переживає з нами ці життєві історії .

Бережіть один одного, піклуйтеся про рідних і пам’ятайте, що все в цьому житті залежить в першу чергу від нас самих.

 

Н.А. Силка,  практичний психолог

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.