7 червня 2013 | Фоміна Віра

Подорож до Києва

Подорож до Києва

Ми з нетерпінням чекали екскурсії до Києва.
Всі хотіли скоріш потрапити в музей Великої Вітчизняної війни, тому що він знаходиться на вершині гори біля пам\'ятника Батькіщині-матері. Коли ми зайшли до музею, то поринули в ті часи. Екскурсія видалася дуже цікавою, ми зрозуміли якою ціною був завойований мир на Землі. Ідемо далі...
Наступна екскурсія - в Гідропарк "Київ в мініатюрі". Ми були вражені тим, що за короткий час відвідали визначні місця Києва.
Наступною була екскурсія до Верховної Ради. Ми були зачаровані красою цього розкішного приміщення. Екскурсію нам проводила працівник інформаційного бюро Верховної Ради. Всі дізналися секрети прийняття рішень, побували у сесійній залі, де нас привітно зустріли депутати.
Після Верховної Ради ми посмакували справжнім Київським морозивом та пішли гуляти Хрещатиком. Отримали задоволення від прохолодних крапельок фонтану, який підняв нам настрій.
Нажаль наша екскурсія закінчалася і ми вирушили додому. Дорога була довга, але чудова.

Учні 7-А класу

Подорож до Києва

Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете залишити відгук, або зворотне посилання з Вашого власного сайту.