26 травня 2017 | Фоміна Віра

Завжди нова

Цей навчальний рік був знаковим. Наш заклад святкував 95-річний ювілей, приймав учасників обласного семінару, пережив серйозну перевірку. Перевірку на рівень надання освітніх послуг та перевірку на міцність. Можна зробити висновок: ми – молодці! Уміємо, дивуємо, змінюємо і змінюємось. Наш по-справжньому згуртований і цілеспрямований колектив відкритий інноваціям, він дуже сучасний, з правильним і особливим розумінням усіх вимог щодо реалізації завдань нової української школи.

Учні люблять учитися, вчителі якісно роблять свою роботу, а це – найголовніше. Інакше не було б стільки перемог на міських та обласних предметних олімпіадах, захистів наукових робіт МАН, на заздрість усім не називалися б так часто прізвища наших педагогів на конкурсі «Учитель року».

Наші діти – це відображення нашої любові до найголовнішого об’єкта – учня. Без бажання бути кращими і без впевненості, вихованої нами, вони не були б такими успішними у спортивних змаганнях, конкурсах, фестивалях, не шукали б можливості виходу творчої енергії і реальної цікавої роботи у проектах, співпраці з однолітками м.Яремче, не ставали б активними громадянами.

Не дивно, що і батьки наших учнів вірять у широкі можливості школи, яка стала і їхньою Першою. Вони не можуть допустити того, щоб їхні діти вчилися у «старих» умовах, і тому поряд із нами під час тренінгів, зборів і походів.

Як результат роботи правильно запущеного шкільного механізму з тонкою душевною організацією - відкриті дебати, ліричні пісні та роздуми учнів за філіжанкою кави.

Така Наша Перша – завжди нова і любима, готова продовжувати давні традиції і братися за справи, які іншим здаються нездійсненними.

Вітаю усіх із закінченням навчального року! Бажаю пройнятися атмосферою останнього дзвоника та мелодією випускного вечора. Випускникам – підтвердження рівня знань та втілення мрій! Успіхів та гарного відпочинку усім! Нових вражень і позитивних змін!

До зустрічі у новому навчальному році.

 

З повагою,

директор школи І.Б.Гайдай


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.