16 травня 2017 | Фоміна Віра

Методичні посиденьки

Інтернет відкриває нові можливості для спілкування…

16 травня відбулися «Методичні посиденьки»  із школою-партнером із міста Яремче в онлайн-режимі  на тему:  «Сучасний учитель  - реалії та перспективи». Така нова форма методичної роботи дозволила колегам хоч і на великій відстані, але у дружньому колі, за чашкою запашної кави, обговорити важливі питання, які турбують небайдужих вчителів у різних куточках України.    Зустрічі чекали з нетерпінням усі учасники інтернет-посиденьок, адже залишилось багато приємних спогадів від зимових та весняних зустрічей.

Під час онлайн-засідання було обговорено введення інтегрованого навчання у початковій школі, колеги обмінялися думками щодо сертифікації вчителів, поділилися досвідом впровадження профільного навчання в 10-11 класах та використання інноваційних технологій в організації методичної роботи. Спілкування було дуже приємним, ми отримали масу задоволення та нового досвіду.  Не хотілось прощатись, але знову чекатимемо нових зустрічей.


Роздрукувати статтю
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.