18 травня 2017 | Фоміна Віра

Заговори, щоб я тебе побачив…

13 травня команда «Фортуна» захищала честь школи на II Обласному дебатному турнірі зі сталого розвитку від Черкаського державного технологічного університету. До складу команди входять учениці 10 класу Дар’я Музика, Марія Плієва та Софія Коваленко. Тренування в ораторському мистецтві та розвиток критичного мислення проходять під керівництвом Оксани Олександрівни Величко, класного керівника, та Наталії Анатоліївни Силки, заступника директора із навчально-виховної роботи.

Цього року ми брали участь у двох іграх на теми: «Якісну освіту можна отримати в Україні», «Корупцію можна подолати в Україні». Теми, як бачите, актуальні та масштабні. Але щоразу ми знаходили вагомі аргументи для доведення власної думки.

Нажаль, наша команда не потрапила у фінал, але ми не засмучуємося, адже нам є чим пишатися. «Фортуна» посіла I місце у челенджі, що був присвячений представленню певної країни Європи. Ми гідно прорекламували Францію, за що отримали бажану перемогу і подарунки.

Як учасниця команди, можу сказати, що цьогорічні дебати були водночас цікавими і напруженими. Нам сподобалося грати з гідними опонентами. Сподіваємося, що наступного року все буде не менш цікавим та навіть більш результативним.

Марія Плієва, учениця 10 класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.