13 червня 2018 | Бондаренко Вадим

Дивовижна фантазія у солоному тісті

Яке чудове місце бібліотека! Там зберігається мудрість, набута за багато років. Коли заходиш в бібліотеку, здається, ніби потрапляєш у казку.

Бібліотека-філія №2 Смілянської ЦБС заснована 1954 році в приміщенні цукрового заводу. Тут є дві зали: абонемент і читальний. Видавництво «Грані –Т» надало бібліотеці безкоштовно понад 600 примірників новітньої української літератури, яку мали можливість переглянути вихованці 4 загону «Євродіти» табору «Веселка». Там стільки книг! Любителям віршів дуже великий вибір. А, якщо хочеться дізнатися про дитячі пригоди, досить прочитати казку свого дитинства. Коли ми зайшли в бібліотеку, здалося, що потрапили в рідне і дороге для нас місце. Ми там змогли відпочити, погортати якусь цікаву книгу .

Особливо запам’ятався майстер-клас «Безмежна фантазія в солоному  тісті». Цікавими і змістовними  були завдання від фундації «Фонд Дарини Жолдак».

Велику вдячність хочеться винести Радченко Н.І., завідуючій бібліотекою-філією №2, Шевченко Л.І., бібліотекарю, за можливість гарно і змістовно провести час.

                                                                                             Вихователь загону №4 «Євродіти» Кириленко С.В. 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.