13 червня 2018 | Бондаренко Вадим

Футбольна гордість нашої школи

Футбол – це найпопулярніша гра в світі. Не дивно, що цей вид спорту з кожним роком набирає все більше прихильників. Це все тому, що футбол надзвичайно атлетичний вид  спорту. Тут працюють не лише ноги, але й все тіло.

Спорт – це сила, краса й здоров’я.  Юні футболісти прославляють Нашу Першу на різних футбольних турнірах . Наполегливість і старанність на тренуваннях  - запорука високих результатів з футболу.

Кашуба Максим та Гапченко Кирило, учні 3-Б класу, стали переможцями  Всеукраїнського турніру з футболу «Кубок Явора», турніру пам’яті Гур’єва М.А. в  м. Христинівка, Всеукраїнського турніру з футболу в м. Запоріжжя. Переможець Всеукраїнських футбольних турнірів та чемпіонатів з футболу учень 5-Б класу, Мироненко Ярослав визнаний в номінації «Кращий гравець турніру з міні-футзалу-2017», «Кращий захисник серед дітей 2007 року народження». Мартиненко Костя, учень 6-В класу, переможець чемпіонатів з футболу у Львові, Яремче, Чернігові.  Шинкарюк Андрій, учень 6-В класу,  - призер чемпіонату області з футболу та футзалу, стипендіат міського голови, «Кращий воротар 2018 року».

Учні 7-А класу за результатами футбольних перемог теж не пасуть задніх: Нікогда Максим - «Найкращий воротар» в турнірі з футболу на приз Героя України Сергія Шаптали, переможець футбольного фестивалю в програмі набивання м’яча. Силка Єлизавета - переможець Всеукраїнського футбольного турніру «Кубок надій ФФУ» – серед команд дівчат та Чемпіонату України з футболу Першої ліги сезону 2018 року. Учень 8-Б  класу, Пелих  Денис – переможець у номінації «Найкращий голкіпер турніру», визнаний найкращим лівим захисником та переможець у номінації «Набивання м’яча-2017» .

Ми бажаємо нашим футболістам нових досягнень і перемог у змаганнях на славу нашої школи та України.

                                                                 Марунич Катерина, учениця 7-А класу


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.