3 вересня 2018 | Бондаренко Вадим

Створюючи нову сторінку в історії школи…

Ось і розпочався новий навчальний рік. Для когось він буде наповнений незабутніми враженнями та перемогами, комусь принесе хвилини хвилювання та роздумів, але я впевнена, що для кожного з учнів, вчителів та батьків Нашої Першої він буде незабутнім, результативним і головне, що в цьому навчальному  році ми з вами разом будемо творити і здобувати, радіти і вірити в краще, ставати щасливішими і пізнавати нове.

Наша школа завжди за рух вперед, ми не стоїмо на місці і переконані, що саме це робить кожного з нас успішною людиною, з особливим поглядом на життя, поглядом учня, вчителя, батька школи №1. Підсумовуючи минулий навчальний рік і плануючи наступний, знаю, що місце для прояву кожного таланту в нашій школі є, тому бажаю, щоб ми з вами були активними в міжнародних, всеукраїнських,обласних, міських проектах, конкурсах та програмах. Пам’ятали, що розум – це запорука успіху людини в житті і відповідально ставилися до кожного вивченого предмету та окремого завдання.

Зараз настав той час, коли реформи так необхідні кожній школі країни, особливо, коли це – школа таких активних, цілеспрямованих і творчих учнів та вчителів, як Наша Перша. Демократичні зміни у школі у відповідності до концепції Нової української школи – пріоритетне питання для нас. Адже сучасний інноваційний світ ставить достатньо серйозні вимоги до особистості учня ХХІ століття: відповідальні, активні, компетентні та конкурентоспроможні громадяни своєї держави, які початок своїх громадянських компетентностей здобувають саме в школі. Вчитися, обмінюватися досвідом, створювати та реалізувати проекти різних рівнів, бути цікавими для громади, запроваджувати зміни в школі з метою поглиблення демократичної культури – це і є першочерговою мотивацією для кожного з нас в новому 2018-2019 навчальному році.

Тож, разом, сміливо крокуймо вперед до нових звершень та здобутків!!!

Директор школи І.Б. Гайдай


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.