29 грудня 2021 | Фоміна Віра

2021 рік уже історія, а попереду Новий 2022!

Як завжди, в кінці календарного року хочеться згадати найяскравіші моменти нашого шкільного життя. Цей рік приніс багато приємних сюрпризів. Ми успішні в предметних олімпіадах, взяли активну участь у всеукраїнському проєкті GoxChange від GoGlobal, у Міжнародного проєкту «Language practice». Для ефективності участі у фестивалях з робототехніки придбано новий комплект Lego.З метою створення безпечних умов виконано роботи щодо огорожі корпусу початкових класів, зроблено капітальний ремонт чотирьох санітарних кімнат та додаткової класної кімнати, відбулася електроревізія у майстерні. Школа відновлюється,працює та вчить 770 учнів.

Наші педагоги –  автори сучасних науково-методичних посібників,учасники учительських форумів та конкурсів. Призером обласного етапу конкурсу «Учитель року-2022» стала учитель мистецтва Мехеда В.М.

А ще рік завершуємо приємними спогадами про славну історію нашого закладу.

Нам 100 років!

Це ціла вічність, сповнена великих поривань, плідної праці, напружених, але радісних буднів. Це вік поважний і солідний, який дає підстави говорити про величезний досвід, але водночас – це вік ще зовсім юний, сприятливий для впевненого кроку вперед.

Святкуючи ювілейну річницю, усі причетні до  нашого закладу знають, що усім його здобуткам, надбанням і перемогам вони зобов’язані тим, хто від самого початку існування закладу вкладав частку своєї душі у формування у ньому колективу професіоналів. Дякую учителям-ветеранам. Дякую усім керівникам, що очолювали школу у різні часи. Пишаюся нашими випускниками!Вірю у наших учнів!

Вітаю сучасну Нашу Першу, колектив, який залишається відданим, згуртованим як одна хороша добра сім’я.

Ювілей – приємна й водночас відповідальна подія, що потребує уважного осмислення пройденого шляху і  погляду у майбутнє. Наш  заклад може пишатися своїми освітніми традиціями і на їх основі творити свою нову історію. Історія  школи – це плин часу, це предмет гордості усіх, хто в ньому працював і працює, хто вчився і вчиться, хто приводить сюди своїх дітей.

Наша шкільна історія весь час пишеться та поповнюється визначними подіями. І хоча у школі зараз нові учні,нові учителі,сутність її залишається тією ж самою.

Наша Перша завжди буде з нами, з нашими дітьми, онуками і назавжди залишиться символом любові, вдячності та дитинства.

Люблю тебе і я. Бажаю нових звершень, стрімких злетів, блискавичних перемог і ,найголовніше,щасливого майбутнього!

З ювілеєм! З прийдешніми святами!

 З любов’ю директор Інна Гайдай


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.