4 лютого 2020 | Фоміна Віра

Педагогічна майстерність вчителів

Сьогоднішній день розпочався із ранкової зустрічі під час якої учителі 1-х класів Русанова О.В., Михайлик Л.В. та Коротич О.А. показали на практиці використання кінезіологічних вправ та зарядили педагогів позитивним настроєм на подальшу роботу.  Учителі англійської мови Кагамлик І.Г. і Хлівна Н.В. продемонстрували як організувати форму активного навчання «Перевернуте навчання» та поділилися вміннями створювати навчальні відео. Учитель початкових класів Кобилінська Н.В. провела для колег  майстер-клас «Розмова про сокровенне».

Подрушняк Л.І. поділилася своїми знаннями щодо формування ключових компетентностей на уроках географії та позакласних заходах у вигляді географічного хайку. Учителі математики Волошин В.О. та Величко О.О. представили формування наскрізних ліній «Здоров’я та безпека» і «Підприємливість та фінансова грамотність» на уроках математики.

Дякуємо колегам за цікавий і насичений день!

 


Роздрукувати статтю
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.