17 лютого 2021 | Фоміна Віра

Тематичний день у НУШ

Інноваційні технології у початковій школі передбачають проведення тематичних днів. Всі уроки тематичного дня спрямовані на реалізацію єдиної мети, яка знаходить продовження на кожному уроці.

Учителі початкових класів, фізичної культури та учитель-логопед запросили колег відвідати один із тематичних днів у Новій українській школі на тему «Свято Стрітення». Під час заходу були  продемонстровані різні види діяльності на уроках математики, української мови, я досліджую світ, фізичної культури. Учасники створювали ментальну карту, доповнювали прикмети, гралися в ігри з цеглинками, малювали  символи весни, створювали первоцвіти технікою оригамі, ліпили жайворонків, прикрашали стрітенську свічку, висловлювали свої враження. А також за давнім звичаєм за допомогою обрядового печива у вигляді «жайворонків» закликали весну. Було цікаво, креативно, весело!


Роздрукувати статтю
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.