22 жовтня 2020 | Фоміна Віра

Енергозбереження – мета сьогодення

Учні четвертих класів – активні учасники програми «Освіта для сталого розвитку». Так, нещодавно вони взяли участь у заході  «Енергозбереження –мета  сьогодення». Діти  спочатку  слухали виступ агітбригади про те, що енергозбереження дуже необхідне у сучасному світі, ознайомилися з фактами необачної поведінки людства щодо використання енергії.

Ось деякі з них. Чи знаєте ви, наприклад, що кран, який протікає, призводить до втрати 7000 літрів води за рік.

Для того,щоб 12 годин щодня упродовж року горіла одна лампа, потужністю 100ват, необхідно спалити 180 кілограмів вугілля, внаслідок чого в атмосферу буде викинуто 425 кілограмів вуглекислого газу.

Учні працювали у групах, складали гасла про збереження енергії, виявили свої літературні здібності,склавши продовження до казки про гнома Енергоеконома, фею Еколампулю та маленького Гномульчика,висловлювали свої думки у психологічному практикумі «Дай оцінку, поясни», мандрували стежиною «Охороняй та зберігай» і переконували всіх, що енергію треба берегти!

www.youtube.com>watch

Калініч О.М., класний керівник 4-А класу


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.