28 листопада 2022 | Фоміна Віра

Команда старшокласників Нашої Першої стали активними учасниками проєкту “Країна взаємно красивих людей”.

Це освітньо-мотиваційний проект для учнів та студентів віком від 15 до 18 років, основною метою якого є активне залучення молоді до створення образу України після війни за принципом відбудови — building back better.
Три тижні обговорення важливих тем: Здоров’я і добробут, Соціальне життя та спільнота, Освіта та кар’єра, Україна в світі, національна ідентичність.
Три тижні зустрічей з мотиваційними експертами, спікерами, волонтерами. Робота над проектом. Неперевершеними були менторські зустрічі з волонтером Rosemary Witschi, USA. Скільки енергії, позитиву, любові і підтримки до України.
На таборових зустрічах разом з учнями Чернігівської загальноосвітня школи №29 ми знайомилися, обговорювали, генерували. Широкий спектр використання цифрових інструментів робив онлайн зустрічі неймовірними, емоційними Zoom, Mentimeter, Padlet, Kahoot, Baamboozle, Wordwall, Jamboard, Canva. Кожного разу це були цікаві думки, посмішки та підтримка за тисячі кілометрів.
Дякуємо нашій команді учнів за мотивацію, ідеї, активну роботу і чудовий результат.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.