3 грудня 2018 | Бондаренко Вадим

Спільна корисна справа

У рамках заходів тижня природничих дисциплін учні 5-х класів взяли участь у Всеукраїнській акції, організованій науковим товариством «Всеосвіта» - «Врятуй пташку – створи годівничку».

Приємно, що небайдужими до зимуючих птахів нашої місцевості стали учні та їх родини . Справжніми «витворами» стали годівнички учнів Печиборщ К., Ткаченка Олега (5-В  клас), Бірюкової А., Кошика Б. (5-Б клас). Найактивнішими були учні 5-А класу – Кагамлик І., Бабич М., Бейкоровайний М., Мирошниченко А., Морозова К., Власенко А., Степаненко С., Фоміна К., Фурсенко А., Бердник А., Чипутович А. Діти і батьки потурбувалися і про корм для пташок. Зарясніли на засніжених деревах шкільного подвір’я годівнички для підтримки пернатих.

Добрі справи не потребують винагород. Головне допомогти пташкам перезимувати, не загинути. Ми віримо, що виховуємо небайдужих до навколишнього світу планети Земля.

 

                                                                 Цапенко А.І., учитель біології


Роздрукувати статтю
Категорія: Наша творчість
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.