6 грудня 2018 | Бондаренко Вадим

Cool Games – 2018

1-4 грудня в місті Києві вперше було організовано Всеукраїнський спортивно – масовий захід серед школярів"Cool GAMES-2018". У змаганнях взяли участь шкільні команди з усіх областей нашої держави, а це 550 дівчат і хлопців із 24 регіонів України. Наша команда стала учасником цієї спортивної події.  На заході зібралося чимало поважних гостей: міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, заступник міністра освіти і науки, президент Учнівської федерації шкільного спорту Роман Греба. Учасники змагань проводили розминку разом із відомим українським шоуменом Олександром Педаном.

Приємно відзначити, що спортивна команда Смілянської загальноосвітньої школи №1 під керівництвом свого тренера, вчителя фізичної культури Левченка А.М., увійшла в десятку кращих команд України, які в окремих видах естафет та рухливих ігор  були  найсильнішими та найспритнішими.

Вітаємо Криволесова Н., Бершацьку А., Кривошею А., Дмитренко Є., Котова Д., Шевчека Є., Семончука І., Гноєву О.

Учні повернулися із змагань з переконанням, що це лише початок нових добрих традицій для уроків фізичної культури. Школярі переповнені емоціями та враженнями, адже це досить відповідальна місія – представляти не лише свою школу, місто, а і область загалом.

                                                                                                Прес –центр школи


Роздрукувати статтю
Категорія: Наші досягнення
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.