21 жовтня 2020 | Фоміна Віра

“Молода і дитяча коронація”

20 жовтня о 20:00 відбулася онлайн-церемонія нагородження переможців Молодої і Дитячої Коронації міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» за організаційної підтримки Київського університету імені Бориса Грінченка, у партнерстві із Київським Палацом дітей та юнацтва, під патронатом Міністерства освіти та науки України, за підтримки Департаменту культури, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА.
Міжнародний літературний конкурс «Коронація слова», історія успіху якого нараховує вже 20 років, є найпрестижнішим українським конкурсом, який у царині романів, кіносценаріїв, п’єс, пісенної лірики та творів для дітей відкрив понад 1000 нових імен.
Україна дізналася імена нових зірок та зірочок, що засяяли на вітчизняному літературному небосхилі, імена підлітків і дорослих, які пишуть найкращі тексти для дітей та юнацтва.
Відчуваючи особливу соціальну відповідальність перед юними авторами, читачами та майбутнім поколінням, номінацію розширено і вона включає три категорії: «Дорослі для дітей», «Діти для дітей», «Діти для дорослих».
У категорії "Дорослі для дітей" перемогу отримала збірка віршів – «І у полі, і у лузі», автором якої є Скубенко Тетяна Миколаївна.
Вітаємо! Бажаємо натхнення та нових перемог!
За матеріалами сайту "Коронація слова"
Переглянути церемонію нагородження можна на youtube-каналі «Коронації слова» – https://www.youtube.com/channel/UC3bCiXma3F3rbgKHWMzxJug

Роздрукувати статтю
Категорія: Наші досягнення
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.