27 грудня 2021 | Фоміна Віра

«Золоте зерно 2021»

Ось і промайнув І семестр 2021-2022 навчального року. Традиційно наприкінці грудня ми підводимо підсумки спільної праці, яка приносить плоди пізнання, розуму, терпіння і наполегливості. 23 грудня відбулося свято «Золоте зерно 2021» - нагородження здібних, творчих, талановитих, наполегливих учнів школи, які стали переможцями міських олімпіад, Міжнародних, Всеукраїнських, обласних конкурсів і турнірів. Безперечно слова вдячності звучали для тих, хто готує молоде покоління до самостійного життя, - мудрих, добрих, рідних вчителів. Наші вчителі - ЧЕСТЬ і ГОРДІСТЬ.
Учні - «ЗОЛОТИЙ ФОНД» Нашої Першої. Пишаємося потужним потенціалом творчої та обдарованої молоді та їх наставниками.
28 учнів стали призерами, здобувши 36 нагород. Раділи за шкільну команду " Золотий запас", яка посіла ІІ місце у регіональному турнірі з фінансової грамотності та отримала цінні подарунки від Черкаського інституту ДВНЗ "Університету банківської справи". Звучали вітання на адресу Мехеди В.М., яка має перемогу в обласному конкурсі "Учитель року 2022".
З прийдешніми святами , з Новим роком та Різдвом Христовим!!!
До нових вершин і перемог!
Присвячуємо наші здобутки 100-річчю НАШОЇ ПЕРШОЇ!

Роздрукувати статтю
Категорія: Наші досягнення
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.