7 вересня 2018 | Бондаренко Вадим

Школа відзначила День здоров’я

Змалечку кожному відоме прислів'я «У здоровому тілі – здоровий дух». А хто не хоче бути здоровим?

Наша перша – школа сприяння здоров’ю. А тому учасниками навчально-виховного процесу проводиться велика робота у цьому напрямку.

Ось і сьогодні, 7 вересня, незважаючи на похмурий по-осінньому ранок, шкільне подвір’я наповнилося дитячими голосами, світлими посмішками, пожвавленням, рухом. І недарма, адже нині – День здоров'я, який розпочався із привітання учителів фізичної культури Александрова О.М.,  Сущенко Є.Л., Левченка А.М., та Мальованого Р.М. із Днем фізкультури та спорту. Учні 11 класу подарували усім флешмоб, який  супроводився  піснею на спортивну тематику у виконанні Кравченко Є. та Атаханової К., Баштан Д та Кравченко Л.

Гучними оплесками зустріли учасників Параду спортсменів – нашу спортивну шкільну гордість, дітей, що мають численні перемоги у змаганнях: Штомпіль Д, Доненко А., Фурсенко А., - переможниці танцювальних конкурсів; Гноєва О., Діхтяр П., Шевченко Є., Пелих Д. - легкоатлети, Легенький Ю, Зайцева А., Галіба І., Дакаленко В., Харченко І., Корольков Б., Безпятко А., Черненко О., – переможці змагань з різних видів боротьби, і, звичайно ж, наша шкільна футбольна команда: Мироненко Я., Мартиненко К., Шинкарюк А., Нікогда М., Силка Є., Пелих Д.

І саме наші спортсмени провели провели святкову ранкову зарядку.

А далі на школярів чекала програма  «Спортивна інноватика - 2018». Завдяки спільній праці та креативності учителів фізкультури, заступника директора з виховної роботи Силки Н.А. та педагога-організатора Яхненко Л.І.  спортивне свято вдалося на славу! Учні 11 класу –тренери з учнями 5-10 класів готували показові виступи («Спортивна рухавка»-5 клас, «Олімпійський флешмоб»-6 клас, «Спортивна реклама-фест-7 клас, «Шкільний спортивний логотип» – 8 клас, «Спортивний хепінінг «– 10 клас)і кожній комаді – паралелі класів – за презентацію виступів учні 9 класів вручали нагороди.

По завершенні програми свята, за багаторічною традицією,  відбувся перехід учасників навчально-виховного процесу до лісового урочища «Дерефінчик», де і продовжили святкувати День здоров’я, а головне – на свіжому повітрі набиратися ЗДОРОВ’Я. Але про це – в іншому репортажі.

Інфоцентр школи

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.