21 вересня 2018 | Бондаренко Вадим

Хай буде мир на всій Землі

Кожного року у всіх куточках Землі 21 вересня відзначають Міжнародний день миру. Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність.  Для тих, хто увесь час жив у світі благополуччя, ці слова нічого не значать. Їм важко оцінити ту величезну роль Міжнародного дня миру, де розриваються снаряди під вікнами  будинків. Однак для дуже багатьох людей в сучасному світі цей дар – не більше, ніж казкова мрія. Привернути увагу до проблеми миру Землі – ось основна мета цього свята.

Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята щороку долучається і Наша Перша. Учні 5-11-х  класів приєдналися до Всесвітньої акції «Голуб миру» під гаслом «Хай буде мир на всій Землі»,  прикріпивши паперові голуби на Дерево миру, аби показати наскільки важливими є мир, свобода, добро і повага. У 1-4 класах проведені бесіди та години спілкування «Мир на планеті – щастя всім дітям». Відбулася перфоменс під назвою «Ми малюємо Мир».

 


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.