18 вересня 2018 | Бондаренко Вадим

З днем народження, рідне місто!

І у бідного,  і в заможного –

Є у кожного день народження

Чи любите ви свій день народження?  Як готуєтеся відзначати його? Очевидно, запрошуєте гостей, мрієте про незвичайні подарунки, продумуєте розваги…

Не стала винятком і наша рідна Сміла. Третя субота вересня – святкова для рідного міста. Іменинниця склала багату і різноманітну програму. Вродлива юнка  чекала гостей, які не забарилися зі своїми подарунками, не зважаючи на дощову погоду.

Алеї міського парку -  фотозони від навчальних закладів, серед яких наш «подарунок», створений колективом учнів (Кучинським В., Скляром Д., Зінченко А., Балацькою О., Величко С., Атахановою К., Авраменко В., Міленко К.) та працівників закладу (Тарасенко М.В., Демиденко Н.В., Хлівною Н.В., Орловською Т.О., Линник С.В., Валерко Н.П.) визнано найкреативнішим, яскравим.

Незважаючи на те, що погода була несонячною, але святкування все ж відбулося. Учениця 11 класу Міхеєва О. взяла участь в акції «Калейдоскоп бажань місту».

Сміла – місто талантів. А тому дует Прокоф’єва Д. та Василенка М. дзвінкоголосо привітав місто зі святом піснею «Будьмо, браття!».

Лунали і вірші про красу рідного краю у виконанні учнів 7-А класу Панасенко І., Орлової А., Урсакіної В. І пісні, і поезія були як ніколи доречними у дощову погоду і покращили усім настрій. У центрі міста відбувся історичний брейн – ринг до дня міста (під керівництвом Кавун І.М.), учасниками якого стали 2 представники Нашої першої - учень 11 класу Богун Максим і учень 10-Б класу Пелих Владислав. Брейн-ринг складався з 12 станцій. Команда, до складу якої входив Пелих Владислав посіла II місце, а Богун Максим був визнаний найактивнішим учасником брейн-рингу.

Дощ.  Похмура осіння днина. Та це не вплинуло на святковий настрій гостей і жителів міста. День народження Сміли запам’ятається кожному, хто сюди завітав.

Міхеєва Ольга, учениця 11 класу

Сорочинська С.К., Ткаченко Л.Л., учителі української мови та літератури


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.