4 жовтня 2018 | Бондаренко Вадим

Суперечка чи відстоювання своєї думки?

Чи потрібно вміти сперечатися? Якщо так, то де такому можна навчитися?

Наші діти вже розвивають вміння щодо відстоювання своєї думки і правильності відповідей на запитання свого суперника. Вже 4 роки в школі №1 діє клуб « Максимум», який щорічно бере участь у міських та обласних дебатах, під час яких розглядаються можливі варіанти досягнення цілей сталого розвитку, проблеми між країнами та інші актуальні теми.

Нещодавно  учні 10-х та 11-го класів брали участь у так званій «суперечці»  щодо питання « Чи можна змінити клімат у нашій країні?». 11 клас були командою ствердження , а 10 класи – заперечення. Учасниками були: Богун М., Грубник О., Криволесов Н., Пелих В., Зінченко А., Шрамко Д.  Хлопці  проявили ініціативу і гарно відстоювали свої позиції, підтверджуючи це фактами , статистиками, репортажами ТСН.  Обидві сторони були гідні перемоги і глядачі, але складно було обрати найкращого.

Усі теми, які розглядаються на дебатах, є справді актуальними і важливими, тому їх потрібно проводити заради розвитку і навичок , які згодом будуть вам у нагоді.

Шевчук М. 10-Б


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.