5 жовтня 2018 | Бондаренко Вадим

Традиції Нашої Першої

Традиційно Наша Перша проводить акції для підтримки воїнів АТО. Учні нашої школи зібрали багато смаколиків, написали листи та виготовили листівки для воїнів. Можливо, у холодні осінні дні  це буде частиною тепла та добра, яку можемо дати нашим захисникам.

Учитель предмету «Захист Вітчизни» Колюка В.М організував зустріч учнів 10х 11х класів  із громадською спілкою «Смілянська самооборона Січ» і Олександром Богачевським – учасником бойових дій, випускником Нашої Першої. Провели цікаву бесіду, розповівши численні історії з життя захисників, продемонстрували навчальну зброю, з якою воюють на Сході наші побратими. Хлопці і дівчата мали змогу приміряти бронежилети, розібрати та зібрати автомат Калашникова. Цікаві розповіді супроводжувалися поясненнями учителя Колюки В.М.

Дякуємо організаторам, що дали змогу усвідомити, що лише спільними зусиллями ми гідно здолаємо всі перешкоди на шляху до вільної, заможної, сильної, єдиної України.

                                                                   Міленко К., учениця 11 класу


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.