12 червня 2014 | Фоміна Віра

Малі Олімпійські ігри

Багатьом дітям хочеться бути спортсменами-олімпійцями. Саме тому, цього дня у таборі проводилися малі олімпійські ігри. Почалися вони із святкового відкриття. Ми побачили представлення п’яти спортивних континентів: Європи, Азії, Африки, Америки, Австралії з їхніми самобутніми танцями, піснями.

За півгодини глядачі переносилися то в одну частину світу, то в іншу, збираючи олімпійські кільця. По завершенні «подорожі» ми опинилися на чемпіонаті сильні, сміливі, спритні, де був справжній олімпійський запал.

Юні спортсмени змагалися у конкурсах, викладаючись на всі 200%, а вболівальники нічим не поступалися фанатам гарячих футбольних матчів. Переможці були нагороджені грамотами та медалями. Для всіх бажаючих після чемпіонату запропонували спортивні розваги, на яких можна було позмагатися у влучності, спритності, вмінні виконувати вправи з різним спортивним інвентарем. Після відпочинку, у другій половині дня, розвага «Спорт – це здоров’я» запросила у хоровод рухливих ігор на свіжому повітрі. Цей день запам’ятається неймовірною активністю, зарядом позитивних емоцій.

2 3 4 1


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете залишити відгук, або зворотне посилання з Вашого власного сайту.