27 грудня 2018 | Бондаренко Вадим

Час оновлення і змін

Рік, що минає приніс багато радісних новин і подій. Вкот­ре наш заклад довів, що вміє тримати руку на пульсі змін. Упродовж 2018 року вдало та динамічно учні школи примно­жували скарбничку здобутків та отримували визнання у предметних олімпіадах та захисті наукових робіт МАН, у мовно-літературних конкурсах та участі у проектах різного рівня («Компола», «Cool Games-2018», від дитячого фонду ООО ЮНІСЕФ «Реалізація глобальних цілей», «Мікроскоп від компанії «Mr.Playwood», «50 000 на спортивний інвентар від магазину «Фуршет», проекти від Міжнародної програми е-Twinning «Обмін листівками», GoCamp, «Урок доброти», «Найбільший урок у світі», Міжнародному проекті «Language practice», міжшкільному проекті «Як козаки та гуцули Україною мандрували», Всеукраїнському проекті «Діти  створюють країну»).  Запорукою  нашого успіху та наших досягнень є величезне бажання дітей та працьо­витість усього колективу, відповідальність та високий про­фесіоналізм.

Дякую за відданість справі, роботу в ім'я процвітання нашого закладу. Новий рік символізує оновлення, дає надію лише на позитивні зміни. Учням і учителям не можна зупи­нятися, адже покликання кожного, хто переступає поріг Нашої Першої вирішувати найсміливіші і найсерйозніші завдання.

Нехай 2019 рік принесе усім мирне і благополучне жит­тя, дасть надію на зміцнення нашого духу та авторитету. Ми готові до оновлення і змін.

 З любов'ю директор школи ГАЙДАЙ І.Б.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.