18 червня 2014 | Фоміна Віра

День ерудита

Діти нашого Веселкового табору не лише сміятися уміють та в ігри рухливі грати. Вони ще й багато читають, досліджують навколишній світ, обмінюються цікавою інформацією у мережі Інтернет. Наступний День ерудита дає можливість дітям використати набуті знання та дізнатися щось нове.

Дуже цікавою та пізнавальною була інтелектуальна гра «Супервихователі і супердітки». Діти іноді ставили такі запитання, що мудрі вожаті довго думали над відповідями почухуючи потилиці. Зате відповіді молодших школярів деколи були навіть фантастичними, надаючи звичайним речам незвичайні обриси. Щоб трохи відпочити від інтелектуального напруження хлопчики грали у футбол, а дівчатка – у міні-волейбол.

А далі наших ерудитів чекав лицарський турнір. Тут представники загонів продемонстрували знання з правил етикету, свою ввічливість, вміння спілкуватися та знаходити вихід із непростих ситуацій.

1 2 3 4


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете залишити відгук, або зворотне посилання з Вашого власного сайту.