21 червня 2014 | Фоміна Віра

День друзів

Звичайно ж, останній день у таборі – це День друзів. Адже за цей час скільки веселих конкурсів підготували, у скількох спортивних змаганнях пліч-о-пліч боролися за перемогу, скільки пісень проспівали, малюнків помалювали. Жаль прощатися з табором «Веселка», з друзями.

Щоб не сумувалося, в останній день вирішили провести фестиваль «Сюрприз для друзів», у якому готували подарунки друзям із загону, обмінювалися тем фонами, показували номери художньої самодіяльності у дружньому колі. І звичайно ж, танцювали всі разом. Кому цікаво було дізнатися про значення свого імені, той взяв участь у годині спілкування «Що в імені моєму», а галявина ігор запросила друзів на цікаві забави.
<Ось і промайнула табірна зміна. Відлунала гучними піснями, відстрибала спортивними змаганнями, відсміялася цікавими конкурсами, залишаючи про себе добру згадку у пам’яті дітей та вихователів.

Прощавай «Веселко», до наступного літа! Цілий рік ми згадуватимемо тебе теплими, добрими словами!

1 2 3Фото0249 4 5Фото0230 6Фото0198


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете залишити відгук, або зворотне посилання з Вашого власного сайту.