4 березня 2019 | Бондаренко Вадим

Всеукраїнське заняття доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»

Найближчими до дітей тваринами в усі часи були собаки та коти. Саме вони найчастіше стають домашніми улюбленцями. Проте необізнаність дітей щодо правил поведінки з тваринами (як домашніми, так і безпритульними), часто призводить до негативних наслідків (знущання над тваринами, зараження небезпечними хворобами, травмування та каліцтво дітей). Все частіше трапляються випадки жорстокого ставлення до тварин не лише з боку дорослих, але і, щонайгірше, з боку дітей.  Тому для формування у дітей гуманного та відповідального ставлення до тварин з учнями 5-х класів 1 березня було проведено  Всеукраїнське заняття доброти. Під час цього заходу учні дізналися про дії, які потрібно виконувати, якщо загубився улюбленець; обговорили причини відмови людей від власних тварин, переглянули відео «Тварини в притулку та вдома», підготували цікаві розповіді про тварин, яким встановлено пам’ятники.

П’ятикласники Нашої Першої виховували почуття милосердя, співчуття до всього живого, особистої відповідальності за долю тварин. Адже «брати наші менші» завжди залишаються нам вірними і відданими, а наш обов’язок – захищати і піклуватись про них.

 Гончаренко Н.С., класний керівник 5-А класу

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.