17 травня 2019 | Бондаренко Вадим

Європа починається з тебе

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. В Україні свято сприймається  як спосіб  приєднання до тих цінностей, які дотримуються в ЄС.

Долучилася до відзначення Дня Європи - дня спільних цінностей, спільної історії, спільної культури і Наша Перша.

В рамках проведення  тижня Європейського вибору, присвяченого Дню Європи в Україні  в шкільній бібліотеці створено книжкову виставку « Україна – це Європа»,  проведено  євровікторину «Що ми знаємо про країни Європи» серед учнів 5- 6 класів,  де були підібрані цікаві питання про  історію, традиції та культуру європейців.

Переможцями  вікторини  стали учні 5-А класу: Фурсенко Анна, Морозова Кіра, Черненко Олександр.

Учні 8- А класу підготували змістовну та цікаву шкільну лінійку « Я – Українець, я – Європеєць». Наша школа долучилася до Всеукраїнського відкритого уроку « Європа починається з тебе».

Юрба  учнів збирається у фойє школи, щоб переглянути фотосушку « Я подорожую Європою» та виставку робіт учасників Міжнародної програми eTwinning.

Дякуємо усім  учням та вчителям, які долучилися  до проведення Тижня Європейського вибору!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.