7 червня 2019 | Фоміна Віра

Шкільне літо – 2019!

Ось і закінчилось навчання. Попереду навчально- виробнича практика. А дні так швидко і весело промайнули, бо вони були насиченими цікавими подіями, корисною інформацією та яскравими емоціями. Ми допомагали нашому  підшефному садочку «Чебурашка» облаштовувати прилеглу територію, проводили трудовий десант.

Запам'ятався історичний фотоквест -  гра від Іванова А.К., голови ГО «Пошук. Сміла», яка занурила нас у  світ  спогадів, пригод і веселощів. Проходила  на вулицях  міста,   подарувала учасникам масу задоволення.

В один із днів ми мали чудову нагоду ознайомитись із професіями військового, відвідавши військову частину А4167.  Роль військової підготовки майбутніх воїнів значно зросла з огляду на ті події, які відбуваються у нашій країні. Військовослужбовці  були відкритими, показуючи, що солдат є патріотом своєї Батьківщини, і професія військового престижна та цікава. Ознайомилися з історією частини, зразками озброєння, технікою і приладами, що використовуються під час виконання службово-бойових завдань, перспективами та перевагами  проходження військової служби .

Кульмінацією навчально- виробничої практики  була екскурсія до Одеси, адже Одеса - це не просто місто. Це - ціла планета.  Ми відкрити для себе нову планету – Одесу... Неширокі брущаті мостові. Ексклюзивні ліхтарі-вказівники. Оригінальні старовинні будинки з купою ліпнини та колон. Багато великих дерев. Затишні кафе, морська прогулянка і море, море, море…

Сподобалася екскурсія в унікальний музей одеських катакомб, де добували будівельний камінь «ракушняк», дізналися все про каторжний процес каменевидобування, почули легенди й казки підземного світу.

Бажаємо всім чудових літніх канікул, сонячної погоди, холодного морозива, бронзової засмаги та незабутніх вражень!

  С. Солошенко,                                                                                                  учениця 7-Б класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.