9 вересня 2019 | Фоміна Віра

Будь уважним на дорозі!

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху   до школи і додому в Нашій Першій  з  02.09 по 06.09   тривав Тиждень безпеки дорожнього руху.  Головною темою  стала безпека учнів на дорозі, а завданням -нагадати учням про необхідність   спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Усі заходи мали на меті привернути увагу суспільства до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.

Розпочався тиждень з Єдиного уроку з правил дорожнього руху,класні керівники організували показ мультфільмів «Дітям про правила дорожнього руху»«Азбука дорожньої безпеки» (для учнів 1-4 кл.)
До  учнів 1-х класів завітали казкові герої,які підготували міні –виставу, ребуси та загадки про дорожній рух. Учні 5-8 класів взяли участь у оформленні інформаційного стенду : «Будьте обережні на дорозі!»
Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Педагог-організатор Яхненко Л.І.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.