5 вересня 2014 | Фоміна Віра

Вітаємо з призначенням

Шановна, Наталія Василівна!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого призначення на високу і відповідальну посаду - заступник директора з навчально-виховної роботи по початковій школі.

Переконані, що Ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять Вам домогтися значних досягнень на цьому високому і відповідальному посту.

Щиро бажаємо  конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Зичимо  Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності на новій посаді хай буде міцне здоров`я, сповнене любові серце, натхненна думка й добрі почуття. Хай притаманні Вам енергія, завзятість та наполегливість і надалі сприяють піднесенню іміджу Нашої Першої! Нехай у всіх починаннях Вас  супроводжує удача, розуміння та  підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги. Нехай дружні привітання додадуть Вам життєвої наснаги, а людська шана буде подякою за плідну працю!

Директор школи І.Б.Гайдай: "Бажаю мати багато реальних ідея, які б втілювалися у життя школи!"

Заступник директора з навчальної роботи А.І.Цапенко: "Бажаю терпіння, здоров'я, а успіхи прийдуть під Вашим керівництвом!"  

Заступник директора з навчально-виховної роботи С.І,Палієва: "Бажаю терпіння, натхнення, взаємоповаги від колег, зменшення кількості паперів та успіху"

kolibrisco_7783528_9887637


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.