5 вересня 2014 | Фоміна Віра

Я мріяла стати психологом

DSCN4621Вибір професії один з найважливіших в нашому житті. Розуміння того, ким я хочу стати відбувся в мене в 11 класі, коли до нашої школи прийшла працювати новим шкільним психологом Силка Н.А., саме вона надихнула мене обрати дану професію.

Як надійний фундамент закладалися знання на уроках психології. З посмішкою на обличчі, та приємним відчуттям в серці згадую перший урок з Наталією Анатоліївною. Вона приховуючи зрозуміле хвилювання, усміхнена та привітна зайшла в нашу класну кімнату, а ми в свою чергу відповіли взаємністю. І ось саме після першого знайомства я серйозно задумалася про професію психолога.

Повідомивши про своє рішення Наталію Анатоліївну, я почула лише добрі, підбадьорюючі слова підтримки, котрі були дуже важливі для мене. Після тієї розмови моє рішення повністю закріпилося.

Пройшло два роки з того часу, як пролунав мій останній дзвінок у рідній Першій. Відразу після школи, я вступила до інституту на психологічний факультет. І ось, прийшов час практики, і я знову опинилася в стінах рідної школи. Я повернулася саме туди, де все почалося, до тих вчителів, котрі вкладали по крупинках знання в наші голови, і бажали, щоб в нас все було якнайкраще. Найголовніше те, що мій керівник, та людина, котра в недалекому 2011 році допомогла мені зробити вибір, і зараз поруч зі мною.

Практика проходить в стінах рідної школи, що дуже допомагає мені. Я завжди можу звернутися за порадою до мого керівника та всіх дорогих мені вчителів. Сама атмосфера навколо, дружній колектив та приязні люди відіграють важливу роль на даному етапі мого життя.

Два роки промайнули непомітно та дуже швидко, але весь цей час я не забувала ті моменти, котрі були пережиті в школі. Завжди з радістю я повертаюсь сюди, і найприємніше, що я відчуваю себе частинкою великої родини під назвою «Наша Перша».

Бажаю кожному мати людину, котра надихатиме та допомагатиме зробити вибір. Я щаслива, тому що на моєму життєвому шляху свого часу зустрілася така людина – Силка Наталія Анатоліївна. Обирайте професію, котра вам до душі, адже лише тоді вона приноситиме вам не лише гроші, але й задоволення, а це важливо.

Я мріяла стати психологом, і моя мрія здійснюється….

Козіна Анастасія, випускниця 2012 року


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.