24 грудня 2019 | Фоміна Віра

Свято «100 днів у школі»

У грудні в Нашій Першій відбулася важлива подія, яка стала значущою для всіх першокласників – свято «Сто днів у школі».  Зовсім недавно наші дзвінкоголосі діти   були  маленькими дошкільнятами, відвідували дитячий садочок, не вміли ні читати, ні писати, ні рахувати. Сьогодні ж  ми, вчителі перших класів,  впевнено можемо сказати, що наші першокласники – справжні учні. Минуло вже цілих 100 днів цікавого шкільного життя наших вихованців. Перші сто днів нового, напруженого, але разом з тим пізнавального шкільного життя. Перший свій ювілей учні відсвяткували весело та цікаво. На свято були запрошені батьки, вчителі школи, учні. Директор школи  Гайдай І.Б. привітала найменших здобувачів освіти  та всіх присутніх у залі зі святом, з першим ювілеєм.

Класні керівники трьох перших класів: Коротич О.А., Русанова О.В., Михайлик Л.В., провели цікаве свято, на яке завітали казкові  герої: кіт Базиліо та лисиця Аліса, які розважали маленьких першокласників.  Учні виразно читали вірші, співали пісні про школу. Вони продемонстрували усім присутнім, що гідні називатися справжніми учнями Нашої Першої.

Після ста днів настає сто перший і навчання у НУШ продовжується. Ми, вчителі, маємо важливе й дуже відповідальне завдання - цікаво навчати дітей, виховувати їх, щоб вони стали гідними людьми.

                                                                          Коротич О.А., вчитель 1 – В класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.