11 січня 2020 | Фоміна Віра

Зимові канікули

Зимові канікули – це чарівний час. Передноворічний настрій і очікування чуда - обов’язкові супутники цих канікул. Дід Мороз і Снігуронька побажали всім новорічної радості і непередбачуваного дива, чарівної історії і яскравих, веселих моментів.

 

 

 

 

 

Учні 3-А класу під час зимових канікул у міському будинку культури відвідали розважальне шоу, присвячене Новому року, і стали активними учасниками різних конкурсів та розваг, які провели на сцені професійні клоуни з Одеси.

 

 

 

 

Учні перших класів на канікулах їздили в м.Черкаси на новорічну казку в ляльковий театр, де вони розважалися разом із казковими героями.

 

Учні 6Б та 7А класів переглянули цікавий мультфільм, який подарував новорічний настрій та мандрували святковими Черкасами.

 

Учні 5В класу чудово відпочили разом та покаталися на роликах.

 

 

 

 

 

 

Учні 6А класу здійснили незвичайну зимову подорож до новорічного Києва. 

 

 

 

 

 

Творча група учнів 9-10-х класів відвідали з дружнім візитом Яремче. 

 

Учні 8А класу познайомилисяразом із батьками  із виготовленням новорічних іграшок на фабриці у Клавдієво-Тарасове. 

 

11 січня класна кімната 5-Б класу наповнилася дзвінким сміхом та веселощами. Щирі посмішки, радісні вогники в очах дітей свідчили про те, що «Веселі посиденьки» класної родини будуть позитивними та емоційними. Команди дівчат та хлопців брали участь у іграх, вікторинах та інтелект-батлах. В останньому турі результати команд зрівнялися, тож можна похвалити усіх учасників за їх ерудицію та всеобізнаність. «Посиденьки» продовжились за круглим столом, де діти поспілкувались, посмакували солодощами. Останньою ноткою зустрічі була незвичайна фотосесія. Такі зустрічі дарують відчуття тепла, уваги, дружньої підтримки, а це – маленькі цеглинки для будівництва міцного та дружного колективу.

А на завершення канікул вчителі на нараді при директорові ознайомилися із особливостями реалізації державної політики в галузі освіти.

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.