2 листопада 2014 | Фоміна Віра

Герої спортивного року

24 жовтня відбулося нагородження Героїв спортивного року 2013. Вітав переможців перший заступник міського голови Юрій Студанс. Він подякував усім спортсменам,тренерам, ветеранам спорту, які не байдужі, і завдяки зусиллям яких, спорт у місті Сміла не загинув. Свої золотаві статуетки та відзнаки отримали кращі спортсмени та їх тренери,вчителі фізкультури та меценати,що підтримують спортивні традиції. Серед номінантів були знані спортсмени і тільки-но залучені до спорту,аматори і початківці.

Кращим тренером 2013 року став С.Ковбаса (голова СК «Спарта»,майстер спорту України»). Сергій Пітенко також серед лауреатів на звання тренер року(президент СК «Монарх»,майстер спорту міжнародного класу). Ростислав Бондаренко – трьох кратний Чемпіон Світу з пауерліфтингу,був відзначений за вагомий внесок у спортивну Смілянщину;виховує достойну собі заміну на світових аренах,сина Ростислава Бондаренка,теж трьох кратного Чемпіона Світу. При опитуванні спортсменів,чого саме їм не вистачає для того,щоб представляти місто та область на змаганнях,всі відповідали,- звичайно важливу роль відіграє фінансова проблема,але всі маємо надію,що з роками все зміниться на краще,наша країна процвітатиме і матиме достойні результати!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.