26 червня 2020 | Фоміна Віра

Шкільні роки… Роки незабутні

«Дитинство — величезний край, звідки приходить кожен», – писав Антуан де Сент-Екзюпері. Саме в дитинстві формується характер людини, його відношення до навколишнього світу. Тільки у класному колективі, де дитина почуває себе комфортно і фізично, і емоційно, відбувається її особистісне зростання, успішна самореалізація.

Дитинство для кожного -  щаслива пора життя. Ми приходимо до школи і потрапляємо в неповторний світ, зі своїми правилами, традиціями та звичаями. І від того, як будемо почуватися в ньому, залежить подальше майбутнє.

11А та 11Б класи НАШОЇ ПЕРШОЇ – це маленькі сім’ї, у яких і радощі, і невдачі – навпіл. Це колективи-шукачі, які прагнули до всього нового, прогресивного. Це уроки й свята, олімпіади й конкурси, вечори й екскурсії, спортивні змагання та мандрівки.

Що таке одинадцятий клас? Мабуть, відповідь на це питання знають ті, хто вже пройшов через цей етап життя. Для наших випускників – це останній рік у школі, останнє 1 вересня, остання новорічна казка, останні відкриті виховні години та безліч цікавих спогадів.

Невдовзі Ваше життя дуже зміниться і Ви будете лише згадувати шкільні роки з посмішкою на обличчі. Кожен з Вас індивідуальність і в майбутньому досягнете успіхів.

11А та 11Б класи досить активно приймали участь у житті школи: танці, співи, флешмоби, квести – всюди могли себе проявити. І найголовніше – це  Ваша креативність, харизма і здатність доповнювати один одного з Вами  легко працювати – Ви  прості, позитивні, творчі особистості.

Протягом марафону #ВИПУСКНИК_2020, кожному з Вас були висловлені слава вдячності та побажання. Хочеться сказати «ДЯКУЄМО» педагогам Нашої Першої, директорові, адміністрації, всім тим, хто був поряд, за Вашу мудрість, підтримку та допомогу.

Бажаємо Вам завжди з теплотою згадувати шкільні роки, друзів,вчителів. Ми бажаємо Вам зробити правильний вибір і стати на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену професію, обійти всі невдачі, перешкоди і придбати ті блага, яких Ви  прагнете зараз, адже від цього залежить Ваше майбутнє.

Ми хочемо подякувати Вам за те, що саме Ви були нашими учнями!!!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.