23 вересня 2020 | Фоміна Віра

Літня історія мовного табору Tesco

Цього літа учні Нашої Першої мали унікальну можливість долучитись до пілотного проєкту GoCamp Online за програмою «Arts and Creativity» та співпрацювати з волонтерами із таких віддалених країн як ПАР та Бразилія. Цього разу наш двотижневий англомовний табір проходив онлайн, але був не менш захоплюючим! Це був справді продуктивний і корисний період для вивчення англійської – і не тільки – учасники продемонстрували і освоїли навички онлайн навчання і роботи з новими програмами. Учні 8 – 10 класів у ході роботи табору реалізовували захоплюючі проєкти та завдання, спілкувалися англійською мовою між собою та з іноземними волонтерами. За допомогою спеціально розробленої програми діти навчилися працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному середовищі, критично мислити та бути толерантними.

Подарунки з логотипом та сертифікати ще довго будуть нагадувати учням про захоплюючу літню мандрівку разом з Tesco GoCamp! І найважливіше, що ми навчились: дружба не має кордонів, а мова дає нам можливість розширювати горизонти!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.