1 жовтня 2020 | Фоміна Віра

День ветерана. Міжнародний день людей похилого віку

Летять літа , як білі журавлі,

Дзвенять, як ті волошки в житі,

Та не зникає слід їх на землі,

Якщо для добрих справ були прожиті.

 

Указом Президента України 1 жовтня визначено Днем ветерана. І символічно, що цей день збігається з відзначенням Міжнародного дня людей похилого віку.

Встановлення Дня ветерана у нашій країні засвідчує глибоку пошану суспільства до людей старшого покоління, високу оцінку їхніх ратних і трудових подвигів, неоціненного внеску у становлення Української держави, зміцнення її економічного та культурного потенціалу.

День літньої людини – особливе свято. З дитинства ми вбираємо від людей старшого покоління народні традиції і мудрість, основи культури і рідної мови. Саме тому 1 жовтня учні 6-А класу (кл. кер. – Скубенко Т.М.) провели захід, присвячений Дню ветерана, відвідали музей школи, де прослухали змістовну розповідь про ветеранів війни і праці, які працювали у нашому навчальному закладі.

Нові часи, нові завдання, нові вимоги… Сьогодні ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країни. Але ніколи не забудемо ми того, що зроблено руками людей старшого покоління. Вони могутня основа нашої історії.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.