11 листопада 2020 | Фоміна Віра

Творча майстерня звичайного дива

Ніхто вже зовсім не дивується, що сьогодні, просто не сходячи з місця, можна знайти безліч інформації на будь-яку тему. Ми маємо можливість купувати різноманітні товари не виходячи з власного помешкання, спілкуватись з друзями, не залишаючи важливих справ, робити вироби з використанням літературних джерел та майстер-класів. Та попри це не так багато школярів, які люблять власноруч творити прості та дивовижні речі.

Сьогодні ми хочемо познайомити вас з роботами учениці 9-Б класу Паращенко Катерини. Катя навчається вдома. Розклад уроків у неї індивідуальний. Але щосереди її кімната перетворюється на творчу майстерню, де на уроках трудового навчання народжуються маленькі дива. Те, що кожен з вас робить дуже просто, навіть не замислюючись, дівчинці доводиться виконувати з неабиякими зусиллями. Старанність, надзвичайний оптимізм та величезне бажання допомагають Каті виготовляти досить цікаві вироби, які прикрашають її підвіконня, полички, стіни будинку. Її поробки демонструвались на виставці «Повір у себе». Це декоративні вази, квіти, брошки, ляльки, сувеніри, органайзери, панно, аплікації, ялинкові прикраси тощо. Кожна робота, виготовлена Катею, заряджена позитивною енергетикою і є гордістю та своєрідною перемогою у власному саморозвитку.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.