21 листопада 2014 | Фоміна Віра

Успішний виступ в конкурсі «Учитель року -2015»

Людмила Іванівна1Цьогорічний листопад став особливо успішним і знаменним для Людмили Іванівни Яхненко, учителя образотворчого мистецтва нашої школи, яка взяла участь у відбірковому турі конкурсу та набравши відповідну кількість балів отримала запрошення до участі у наступних етапах конкурсу в номінації «Образотворче мистецтво».

Проведення уроку на базі загальноосвітньої школи №11 з учнями 7-А класу, захист педагогічної ідеї, презентація власного досвіту пройшли по особливому творчо, майстерно.

Презентація, відеоролик продемонстрували роботу вчителя спрямовану на розвиток художньо-естетичного смаку вихованція, формування почуття прекрасного у царині мистецтва.

Фінальний акорд конкурсу, що проходив у актовій залі спеціалізованої школи №5 ще раз підкреслив високий професіоналізм Людмили Іванівни як учителя образотворчого мистецтва.

Щирість підтримки колег, квіти у дарунок від управління освіти, молоді та спорту, чарівна посмішка переможця конкурсу – все було того чудового закінчення робочого дня!

 

DSC06359 DSC06332 DSC06334 DSC06356


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.