4 лютого 2021 | Фоміна Віра

Будемо читати!

Вже традиційно (з 25.01 по 29.01.2021) у нашій школі пройшов тиждень зарубіжної літератури.
У понеділок, 25 січня, на ранкові зустрічі учням школи було запропоновано переглянути відео «Письменники-ювіляри у січні 2021 року». У цей же день проведені заходи щодо організації участі учнів школи у Всеукраїнській олімпіаді із зарубіжної літератури Освітнього проєкту «На урок». А вчителі зарубіжної літератури стали учасниками міської конференції захисту науково-дослідницьких робіт МАН.
Наступного дня учні 7-х класів, відповідаючи на запитання вікторини, визначали кращих шанувальників зарубіжної літератури. Перемогу отримали Власенко А. (7А), Ткаченко Ю.-Є. (7В), Канюка Є. (7Б).
У фойє школи діяла виставка дитячих малюнків «Сторінками улюблених книг».
На сайті Нашої Першої розміщені роботи учасників фестивалю відео поезії. Приємно, що поетичне слово звучить з вуст учнів та зачаровує слухачів.
Гуртківці «Літературної студії «Ліра» завершили зйомки і монтаж буктрейлера «Будемо читати!». Свою роботу вони презентують учням 1-5 класів.
А 3 лютого, у День читання вголос, разом з учнями 5-7 класів проведено День Книги у школі. Школярі вели активну підготовку до цього дійства: тематично оздоблювали навчальні кабінети, готували костюми героїв книг, виставки, фотозони. Приємно було потрапити в атмосферу творів Л. Керрола «Книга Аліса в Країні Чудес», Р. Дала «Чарлі і шоколадна фабрика», Дж. К. Роулінг «Гаррі Поттер», Е. Портер «Полліанна» та багатьох інших. Дякуємо учням, що оживили книжковий світ та нагадали своїм одноліткам про важливість читання.
Тиждень зарубіжної літератури прищеплює любов до загадкового і незвичайного світу книги.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.